VALMIX STEEL - Mergi la Pagina Principala / Home Page

Contact:

0784-009-000 0372-936-620

E-Mail: office@valmix.ro

Program: Luni - Vineri: 8.00 - 17.00

Despre Noi

Experienta in tehnologii industriale

Datorita experientei acumulate, VALMIX STEEL s-a impus pe piata furnizorilor de lucrari industriale, punctele sale forte fiind:

- Seriozitate in respectarea caietelor de sarcini si a planurilor de lucru;
- Respectarea termenelor de predare a lucrarilor;
- Respectarea standardelor de executie si a normelor europene de igiena;
- Calitatea lucrarilor prin folosirea tehnologiilor adecvate si a materialelor corespunzatoare;
- Satisfacerea cerintelor clientilor prin intelegerea dezideratelor acestora.

Istoric

Cum am inceput

Infiintata in 2007 cu capital integral romanesc si avand o echipa cu experienta, VALMIX STEEL s-a impus rapid pe piata specialistilor in confectionarea si montajul instalatiilor de industrializare a laptelui.

Pas cu pas

Societatea si-a diversificat activitatea prin productia de mobilier profesional pentru restaurante, cofetarii, cafenele precum si pentru laboratoare, sali de mese si bucatarii, fabrici de procesare, cantine, fast-food-uri, baruri, etc.

In prezent

VALMIX STEEL ofera o gama diversificata de produse confectionate in principal din inox. Realizam orice tip de confectii metalice pentru diverse ramuri industriale. Oferim solutii complete incepand de la consultanta si proiectare pana la productie, montaj si punere in functiune a echipamentelor si utilajelor furnizate.

Info

Misiune

Ne dorim parteneriate durabile si de incredere prin respectarea cerintelor dumneavoastra de executie. Misiunea VALMIX STEEL este de a oferi clientilor sai produse si servicii de inalta calitate.

Valori

Valorile puse in practica de toate departamentele VALMIX STEEL

Valmix Steel - Schita Proiect

Clientii nostri

Ne mandrim cu proiectele realizate pentru clienti cu renume din domeniul lactatelor dar si din alte domenii (carne, ciocolata, detergenti, farmaceutice, vinuri si fast-food), companii cu care colaboram si in prezent. Va prezentam in continuare o lista cu o parte dintre acestia: