VALMIX STEEL - Mergi la Pagina Principala / Home Page

Contact:

0784-009-000 0372-936-620

E-Mail: office@valmix.ro

Program: Luni - Vineri: 8.00 - 17.00

Servicii Consultanta si Proiectare

Suntem o echipa formata din specialisti in realizarea de fluxuri de productie, instalatii si tehnologii specifice industriei alimentare. Fiecare proiect este unic iar in cadrul lui, asiguram durabilitatea, minimizarea costurilor de operare si intretinere, eficientizarea fluxurilor de productie si alocarea inteligenta a resurselor.

Oferim servicii specializate de consultanta si proiectare la cele mai inalte standarde pentru diverse fabrici din industria alimentara, in special cele de prelucrare a laptelui, pentru a va oferi fabrici la cheie si functionale.

Putem realiza proiecte incepand cu bazinele de stocare din faza de receptie, continuand cu faza de pasteurizare si prelucrare si terminand cu faza de ambalare, o proiectare care sa permita realizarea unei fabrici moderne si eficiente din industria laptelui.

Avem experienta in gasirea celor mai bune si fiabile solutii tehnice in ceea ce priveste realizarea traseelor tehnologice dintr-o fabrica, facilitand operarea utilajelor,cu respectarea in acelasi timp normelor de siguranta si igiena necesare si impuse de standardele Comunitatii Europene.

Dintre serviciile de consultanta si proiectare oferite, enumeram:
- dotare cu utilaje a fabricilor din industria alimentara
- realizare trasee tehnologice diverse pentru conectarea utilajelor
- realizare fabrici lactate la cheie
- structuri metalice usoare
- consultanta si proiectare pentru realizare de fabrici lactate finantate din fonduri europene


Servicii prelucrare

Debitare Laser

Tehnologia laser permite ca debitarea materialelor sa se realizeze sub diferite forme cu geometrii variate indiferent de complexitatea pe care o prezinta. Avantajul la aceasta forma de debitare cu laser este acela ca taieturile realizate nu lasa in urma lor zgarieturi inestetice, iar materialul isi pastreaza calitatea intacta. Totodata este un proces flexibil si se pot realiza o gama variata de modele. Marginile materialului raman netede, iar piesele finite pot fi asamblate imediat fara a mai fi necesar sa se realizeze operatiuni de finisare.
In comparatie cu tehnologiile traditionale folosite, prelucrarea cu laser asigura posibilitatea de realizare de piese de dimensiuni mult mai mici decat in mod obisnuit.

In cadrul companiei noastre puteti fi beneficiarii avantajelor acestei tehnologii fie comandand servicii de debitare laser independent, fie comandand produse, utilaje a caror modalitate de executie are la baza de prelucrarea laser.

Putem debita foi de tabla din otel de pana la 5 mm grosime si foi de tabla din otel-inox de pana la 3 mm grosime. Dispunem de un LASER tip YAG de inalta precizie si performanta. Cu acest echipament se poate debita atat cu oxigen rezultand o debitare mai putin curata dar mai ieftina chiar si pentru grosimi mai mari.

Pentru o debitare cu marginile netede care sa nu necesite o curatare ulterioara , se poate folosi Azot un procedeu mai costisitor care ne ajuta sa putem debita foi de tabla cu grosimi de maximum 3mm.


Indoire Abkant

Dispunem de un echipament performant model Eco-Bend 3760-200, produs de Ermaksan, Turcia, capabil sa realizeze indoiri la precizie si calitate ridicate.
Abkantul Eco-Bend ofera precizie, dinamica si rigiditate ridicata. Tehnologia cu supape proportionale a grupului hidraulic asigura pe cei doi cilindri o precizie de indoire repetabila care ajuta sa obtineti aceeasi calitate de indoire la un lot mare de piese.

Este usor de folosit, avand o rezolutie mare 2D si 3D prin ecran tactil de 17", usor de configurat si utilizat raspunzand nevoilor operatorului si scurtand astfel timpul de executie al produselor dumneavoastra.

Se pot indoi table cu grosimi de maximum 8mm, putand realiza cu mare precizie dimensiunile si unghiurile dorite. Echipamentul dispune si de asemenea de un sistem antibombaj ce permite realizarea profilelor perfect liniare


Roluire

Putem presta servicii de roluire table de grosimi pana in 5mm si latimi de maximum 2 metri, realiza cilindrii cu diametrul maxim de 3 metri, roluire tevi cu diametrul de maximum 60mm.


Suduri diverse

Compania noastra va sta la dispozitie oferind suduri tip MIG-MAG pentru structurile de rezistenta iar pentru structurile ce necesita suduri fine putem executa sudurile tip TIG-VIG.
De asemenea, putem executa servicii reparatii diverse ce implica operatii de sudura.
Putem realiza operatii de sudura pe materiale de tipul: inox, otel, aluminiu, fonta, cupru.


Servicii de instalare si punere in functiune utilaje

Pentru intreaga gama de utilaje si echipamente comercializate Valmix Steel va pune la dispozitie servicii de instalare, punere in functiune si instruire a personalului ce urmaza a lucra cu acestea .
Tehnicienii Valmix Steel au pregatirea tehnica necesara efectuarii in cele mai bune conditii a urmatoarelor operatii:
- instalarea utilajelor si echipamentelor
- punerea in functiune a echipamentelor si utilajelor, efectuand teste de lucru in gol si cu produs
- instruirea personalului ce urmeaza a lucra cu utilajele si echipamentele instalate


Servicii de reparatii utilaje

Intretinerea periodica a utilajelor si repararea imediata a acestora este calea catre o productivitate superioara si fara intreruperi a fluxurilor de productie.
Cu o experienta vasta in productia de utilaje, Valmix Steel va ofera servicii de reparatie a utilajelor dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune solutii pentru remedierea defectiunilor in cel mai scurt timp.


Servicii de mentenanta

Pe langa numeroasele servicii oferite de catre compania noastra, Valmix Steel va pune la dispozitie si serviciul de mentenanta al utilajelor si echipamentelor dumneavoastra.
Obiectivele principale in procesul de mentenanta sunt prevenirea defectiunilor si reducerea costurilor de intretinere ale utilajelor si ehipamentelor.
In cadrul serviciului de mentenanta va oferim urmatoarele:
- intretinerea instalatiilor, utilajelor si liniilor de productie
- furnizarea pieselor de schimb si materialelor pentru aceste activitati
Realizand un program preventiv de mentenanta, cheltuielile dumneavoastra de intretinere sunt tinute sub control, iar defectiunile sunt izolate.
Va putem oferi servicii de mentenanta sub forma unui abonament lunar pentru fabricile dumneavoastra.


Lista Completa de Servicii include