Bucataria a fost realizata la solicitarea clientului nostru pentru mobilarea unei terase de vara.

S-a dorit realizarea unei bucatarii formata din 2 module cu posibilitatea montarii unui gratar pe unul din module si cu spatiu pentru pentru instalarea unui racitor.

Cele doua module au fost personalizate:

-unul  a avut in componenta: dulap cu 1 usa, 1 corp 2 sertare si un dulap de depozitare cu 2 usi si polita, -cel de-al doilea modul compus dintr-un dulap cu 2 usi si 1 polita.

Corpul cu 2 sertare a fost executat astfel incat sa se poata monta pe acesta gratarul.

A fost realizata plinta din inox pe toata lungimea bucatariei prevazuta cu prindere pe banda magnetica si cu grila de ventilatie pentru racitorul care urma a fi incorporat in mobilier.

Materialele utilizate sunt din inox de calitate superioara, iar operatiile de executie au fost realizate cu atentie si pricepere de catre salariatii societatii, rezultand un produs de care clientul a fost incantat.

Daca va doriti o bucatarie deosebita care poate fi montata atat la interior cat si la exterior, un produs de mobilier rezistent in timp si aparte, nu ezitati sa ne contactati si-l vom personaliza impreuna.

 

Recenzia clientului:

„Ne-am dorit o bucatarie de exterior din inox, personalizata, care sa fie nu doar durabila si functionala, dar si estetica, pretabila unui design modern. Singura dificultate a fost aceea de a gasi executantul capabil si deschis sa se abata de la tiparele executiei de serie de tip industrial, insa cu perseverenta si putin noroc provocarea a fost acceptata de catre echipa Valmix, si din acel moment si pana la receptia produsului finit totul a decurs intr-un firesc profesional atat de rar intalnit. In primul rand, colaborarea s-a realizat de la distanta, noi furnizand doar schitele cu cotele si cateva cerinte tehnice (sisteme de inchidere soft-close, plinta magnetica) si dansii propunand solutii de optimizare. Mobilierul a fost realizat conform proiectului final, fara nici o abatere si cu grija pentru detaliile estetice, livrat in timp util; comunicarea a fost clara, concisa si senina. Atat de simplu si relaxant, cel putin pentru noi, clientii :). Acum, mobilierul din inox este protagonistul zonei de relaxare cu prietenii si ne incanta de fiecare data cand il folosim, atat cu aspectul sau, cat si cu povestea oamenilor priceputi si dedicati care l-au creat. 

Georgiana P”