Acest produs inovator subliniază angajamentul Valmix către oferirea de soluții eficiente și durabile, concepute să răspundă nevoilor specifice ale clienților săi.

Design Inovator și Materiale de Calitate

Cuva de Pește de la Valmix este fabricată din inox de înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență în condiții de umiditate și sare, mediul caracteristic industriei peștelui. Design-ul său inovator facilitează manipularea eficientă și igienică a peștelui, de la captură și până la procesare sau vânzare.

Caracteristici Cheie ale Cuvei de Pește Valmix:

  • Durabilitate: Fabricată din inox de cea mai bună calitate, asigură o lungă durată de viață și rezistență la coroziune.
  • Igienă: Suprafața netedă și ușor de curățat a inoxului contribuie la menținerea unui mediu de lucru igienic, esențial în industria alimentară.
  • Versatilitate: Designul adaptabil permite utilizarea cuvei în diverse etape ale lanțului de procesare a peștelui, de la transport la stocare și prelucrare.
  • Eficiență: Optimizează spațiul de stocare și reduce timpul necesar pentru manipularea peștelui, contribuind la creșterea productivității.

Un Produs Gândit pentru Nevoile Industriei

Conștienți de provocările cu care se confruntă zi de zi profesioniștii din industria peștelui, am dezvoltat Cuva de Pește pentru a oferi o soluție practică, durabilă și ușor de integrat în orice mediu de lucru. Fie că este vorba de pescarii, procesatorii sau distribuitorii de pește, cuva noastră este proiectată să îndeplinească cele mai înalte standarde de eficiență și igienă.

Cuva de Pește de la Valmix este fabricată din inox de înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență în condiții de umiditate și sare, mediul caracteristic industriei peștelui. Design-ul este inovator facilitand manipularea eficientă și igienică a peștelui, dar poate fi personalizat conform nevoilor dumneavoastra de productie.
Poate fi folosita in domeniul alimentar si nu numai pentru a oferi o soluție practică, durabilă și ușor de integrat în orice mediu de lucru.

Putem executa la comanda cuve de diverse dimensiuni si tipuri .

Caracteristici:
– Material utilizat inox: AISI 304
– Picioare reglabile-4 bucati
– Scurgere: Ø40-2 bucati
– Reglaj picioare: 850-920 mm

Dimensiuni produs: 1500x1500x850 mm
Dimensiunea cuvei : 750x1500x100 mm si 750x1500x150 mm
Finisajul poate fi scotch brite (satinat) sau luciu oglinda in functie de destinatia produsului.