Utilaje si Instalatii Industria Laptelui

HomeProduseArhivă după „Utilaje si Instalatii Industria Laptelui”

VALMIX STEEL va ofera o gama completa de utilaje si echipamente pentru procesarea laptelui pornind de la prima faza a procesarii laptelui – receptia laptelui si pana la ambalarea produsului finit. Dintre acestea enumeram: instalatie receptie, bazine stocare, vane pasteurizare, pasteurizatoare, omogenizatoare lapte, crinte lapte, masini de ambalat iaurt, sana, kefir, smantana, masini de amblat la sticla tip PET, tip Sticla, la pungi de plastic, la cutie de carton, instalatii Apa-Gheata, instalatii de spalare utilaje si conducte (CIP), etc.
Pe langa echipamentele specifice, executam si comercializam echipamente aditionale: mese de lucru, rafturi, scafe, vestiare, pompe centrifuge, pompe autoabsorbante, pompe transfer lichide vascoase, etc.

Putem adapta produsele noastre fiecarei cerinte si gasim intotdeauna solutii pentru a satisface solicitarile dumneavoastra.
Comercializam atat utilaje si echipamente executate in regie proprie, cat si echipamente fabricate de catre colaboratorii nostri.

Echipamentele corespund normelor impuse de Comunitatea Europeana.
Avand o experienta vasta in domeniu, VALMIX STEEL proiecteaza si executa trasee tehnologice din inox pentru lapte, pentru conectarea utilajelor la: utilitati (apa, abur, etc) si la instalatii de spalare CIP.
Compania noastra ofera clientilor sai din industria laptelui servicii complete de consultanta, proiectare, executie, montaj si punere in functiune a utilajelor si echipamentelor.

Afișez 1 - 9 din 48 de rezultate

Call Now Button