Valmix - Utilaje, Echipamente, Instalatii Industria Alimentara
Luni - Vineri: 7.00 - 16.00

Utilaje si Instalatii Industria Laptelui

HomeProduseArchive by "Utilaje si Instalatii Industria Laptelui"

VALMIX STEEL va ofera o gama completa de utilaje si echipamente pentru procesarea laptelui pornind de la prima faza a procesarii laptelui – receptia laptelui si pana la ambalarea produsului finit. Dintre acestea enumeram: instalatie receptie, bazine stocare, vane pasteurizare, pasteurizatoare, omogenizatoare lapte, crinte lapte, masini de ambalat iaurt, sana, kefir, smantana, masini de amblat la sticla tip PET, tip Sticla, la pungi de plastic, la cutie de carton, instalatii Apa-Gheata, instalatii de spalare utilaje si conducte (CIP), etc.
Pe langa echipamentele specifice, executam si comercializam echipamente aditionale: mese de lucru, rafturi, scafe, vestiare, pompe centrifuge, pompe autoabsorbante, pompe transfer lichide vascoase, etc.

Putem adapta produsele noastre fiecarei cerinte si gasim intotdeauna solutii pentru a satisface solicitarile dumneavoastra.
Comercializam atat utilaje si echipamente executate in regie proprie, cat si echipamente fabricate de catre colaboratorii nostri.

Echipamentele corespund normelor impuse de Comunitatea Europeana.
Avand o experienta vasta in domeniu, VALMIX STEEL proiecteaza si executa trasee tehnologice din inox pentru lapte, pentru conectarea utilajelor la: utilitati (apa, abur, etc) si la instalatii de spalare CIP.
Compania noastra ofera clientilor sai din industria laptelui servicii complete de consultanta, proiectare, executie, montaj si punere in functiune a utilajelor si echipamentelor.

Afișez 1 - 9 din 48 de rezultate

Abonează-te la newsletter

Nu rata noutățile Valmix și informațiile utile.
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Valmix - Utilaje, Echipamente, Instalatii Industria Alimentara
Valmix Steel este o firma de productie romaneasca, prezenta pe piata din Romania din anul 2007, avand  la inceput ca obiect principal de activitate productia si montajul utilajelor din industria procesarii laptelui.

Să începem proiectul tău!
0784 009 000
Sună acum și obține consultanță gratuită pentru proiectul tău!
Cere Ofertă
Contact
Incinta Viscofil - Sos. Oltenitei Nr. 202 - Popesti-Leordeni, ILFOV
0784 009 000
Luni - Vineri: 7.00 - 16.00

Copyright © Valmix Steel SRL 2020. Realizat de adUP.ro

Call Now Button