Valmix - Utilaje, Echipamente, Instalatii Industria Alimentara
Luni - Vineri: 7.00 - 16.00

Despre

HomeDespre

Despre Valmix Steel

Valmix Steel este o firma de productie romaneasca, prezenta pe piata din Romania din anul 2007, avand  la inceput ca obiect principal de activitate productia si montajul utilajelor din industria procesarii laptelui.

Dezvoltand ulterior expertiza in executia de utilaje, echipamente si trasee tehnologice pentru diverse ramuri ale industriei producatoare: industria laptelui, carnii, a pestelui, ciocolatei, a cofetariilor si patiseriilor, a cafelei, farmaceutica si cosmetica, a vinului; industriei constructiilor, dar si a serviciilor: de restaurant, spalatoriilor si curatatoriilor, din publicitate.

Oferim totodata o gama variata de Servicii: de la consultanta adresata micilor  si marilor procesatori care doresc sa acceseze programe de investitii cu finantare proprie sau externa in domeniu prelucrarii laptelui,  proiectarea traseelor tehnologice din domenii industriale diverse, a echipamentelor, utilajelor, confectiilor metalice pe care le producem, instalare si punere in functiune, mentenanta si reparatii utilaje, la servicii de: debitare la ghilotina, laser, sudura (orbitala, argon, electrica,) indoire profile metalice, roluire tabla, roluire teava, strunjire, frezare, precum si alte operatii de prelucrare specifice domeniului confectiilor metalice.

Experienta si Profesionalism de peste 15 ani

VALMIX STEEL a crescut si s-a dezvoltat pas cu pas alaturii de clientii sai.
Fiecare CLIENT este important pentru noi, acordam atentie deosebita:

  • respectarii cerintelor din schitele si caietele de sarcini primite;
  • asumarii termenelor de executie si de productie;
  • conformitatii cu standardele si normele europene de productie si de igiena;
  • calitatii executiei prin folosirea tehnologiilor adecvate si a materialelor corespunzatoare;

Proiectele Valmix

Fiecare proiect este o provocare pentru noi, producem echipamente, construim solutii tehnice inovatoare, unice, la inalte standarde de calitate si performanta, adaptate diverselor necesitati de productie ale clientiilor. Scopul fiind asigurarea unei functionari in conditii optime si de lunga durata a echipamentelor produse si a serviciilor prestate.

Respectarea Caietelor de Sarcini si Planurilor de Lucru

Respectarea Standardelor de Productie si a Normelor Europene de Igiena

Satisfacerea Cerintelor Clientilor prin Intelegerea Deziteratelor Acestora

Respectarea Tuturor Termenelor de Executie si de Productie

Calitatea Lucrarilor prin Tehnologii si Materiale Adecvate

Povestea Valmix Steel

Fiecare afacere are un inceput..

 

Fiecare afacere are un inceput, pentru noi a fost anul 2007 cand am considerat ca este timpul sa aducem pe piata romaneasca cunostiintele noastre, perseverenta, ambitia, increderea in proiecte bine realizate si fiabile, pentru a deveni o echipa puternica, al carui tel il reprezinta satisfacerea nevoilor de productie a fiecarui Client in parte.

 

Compania a pornit ca si producator...

Compania a pornit ca si producator al utilajelor specifice industriei prelucratoare a laptelui, realizand Fabrici de lapte la cheie in diverse zone geografice ale tarii. In timp, lucrarile realizate ne-au recomandat si determinat sa ne extindem activitatea ca si producator in diverse ramuri ale industriei alimentare , farmaceutice, constructiilor, servicilor de publicitate, de spalatorie si curatatorie, realizand echipamente, instalatii tehnologice, diverse confectii metalice unicat, la comanda .

In prezent...

In prezent Noi am implementat si mentinem functional un Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2015.

Putem oferi astazi servicii de consultanta si proiectare a fabricilor de productie, privind nevoile de dezvoltare a cramelor de vin, a strategiilor de extindere a restaurantelor.

In prezent avem lucrari realizare si echipamente livrate catre CLIENTI cu renume in domeniul lactatelor, dar si al altor domenii industriale.

Te asteptam cu proiectul tau...

Te asteptam cu proiectul tau, sa faci parte din povestea Valmix si sa contribuim impreuna la cresterea si dezvoltarea fiecaruia dintre noi.

Echipa Noastra

Suntem o echipa ambitioasa, avand ca prioritate dezvoltarea si perfectionarea continua a tehnologiilor utilizate, adaptabila solicitarilor si nevoilor unice ale fiecarui Client. Fiecare proiect este o provocare pentru noi, si ne dorim sa gasim solutia tehnica si  financiara potrivita pentru clienti. Suntem atenti la detalii, implicati in ceea ce facem, ceea ce ne recomanda ca un  partener de incredere si de viitor.

Cere Ofertă
SPECIALIZARI Valmix Steel

Productie de echipamente, Realizare trasee tehnologice

  • productie, montaj si punere in functiune a echipamentelor si utilajelor confectionate din inox, destinate procesarii laptelui, a ciocolatei, a carnii, a vinului, a produselor farmaceutice;
  • producerea la comanda a echipamentelor personalizate necesare dotarii bucatariilor profesionale, a restaurantelor;
  • trasee tehnologice din inox pentru industria: alimentara, a vinului, farmaceutica, a ciocolatei.

Servicii de consultanta si proiectare

Servicii de consultanta, proiectare a fabricilor de lapte, traseelor tehnologice din domenii industriale diverse.
Prestare de servicii industriale si alte operatiuni de prelucrare specifice domeniului confectiilor metalice.

Te invitam sa accesezi setiunea de produse si servicii pentru a afla  mai multe detalii , a vizualiza produsele executate, si a te convinge si determina sa ne contactezi.

Echipamentele Furnizate

Echipamentele furnizate sunt fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii fiind in conformitate cu standardele impuse de Comunitatea Europeana, realizate cu ajutorul partenerilor pe care ii avem si a utilajelelor pe care le detinem.
Produsele noastre se adreseaza atat marilor procesatori, cat si intreprinderilor mici si mijlocii.

Serviciile Oferite

Putem executa servicii precum: debitare la ghilotina, laser, sudura (orbitala, argon, electrica,) indoire profile metalice pe ABKANT, roluire tabla, roluire teava, strunjire, frezare, gaurire, ascutire.

Prin externalizare cu partenerii nostrii putem oferi la cerere servicii de vopsire in camp electrostatic.

Nou! Oferim servicii de consultanta si proiectare  micilor procesatori care doresc sa acceseze programe de investitii in domeniu prelucrarii laptelui.

Tehnologii Inovatoare

Va oferim cele mai bune solutii tehnice venind in intampinarea necesitatilor clientilor din diferite ramuri industriale. Hala de productie este dotata cu utilaje si echipamente performante, care conduc la obtinerea unor produse si servicii de inalta calitate.

Echipament de Sudură

Echipament Debitare Laser

Ghilotina Industrială

Echipament Roluit Tablă

Echipament Îndoire Abkandt

Echipament Roluit Profile

Fierastrău Electric Debitare Profile

Echipament Strung și Freză

RECUNOASTERI SI CERTIFICARI

VALMIX STEEL a implementat si mentine un Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2015.

Calitate și Eficiență

Pentru Valmix Steel, fiecare proiect este unic. În cadrul proiectelor se asigură:

Durabilitate

Realizam fiecare proiect cu simt de raspundere.

Minimizarea Costurilor

Proiectăm inteligent astfel încât costurile să fie minime.

Eficientizarea Producției

Gândim fiecare proiect astfel încât să fie cat mai eficient.

Alocarea Inteligentă a Resurselor

Folosim resursele în varianta optimă la fiecare proiect.

Partenerii Valmix Steel

Avem lucrari realizare si echipamente livrate catre CLIENTI cu RENUME in domeniul lactatelor dar si din alte domenii industriale (carne, ciocolata, detergenti, farmaceutice, vinuri si fast-food).

O parte dintre clientii nostrii: A M International Companie De Productie Si Publicitate S.A.; Agrozootehnica Ulmeni Srl; Aldis Srl; Alka Co Srl; All 4 Meat Activ Srl; American Restaurant System Sa – Pizza Hut; Brădet Srl- Lactate Bradet; California Fresh Flavors Srl-Taco Bell; Cinnamon Bake & Roll Srl; Eco-Ferm Srl; Cris-Tim; Enoprodis Inginerie Srl; Erbalact S.R.L. – Nucet – Bunatati Manastiresti; Fabrica Flash Production Srl; Fox Com Serv Srl – Fox; Heritage Advertising S.R.L.; Infomed Fluids Srl; Invento Art Design S.R.L.; Megabit Service S.R.L.; Moulin Dor Srl-Patiseria Paul; Orkla Foods Romania Sa – LINCO; Pasteur – Filiala Filipesti Srl; Slavia Pharm Srl; Sodinal S.R.L.; Teletext Srl – Lactate Diami; Us Food Network SA – KFC, Cooperativa Agricola Agrolact Moldova, Antibiotice SA, Eco Ferm, Furniture Vision, Lantmannen Unibake Romania SA, ORKLA Foods Romania SA, Pepas 2000 – Cofetaria Alice.

CLIENTI

A M International Companie De Productie Si Publicitate S.A.A M International Companie De Productie Si Publicitate S.A.
Aldis SrlAldis Srl
American Restaurant System Sa- Pizza HutAmerican Restaurant System Sa- Pizza Hut
All 4 Meat Activ SrlAll 4 Meat Activ Srl
Alka Co SrlAlka Co Srl
Brădet Srl- Lactate BradetBrădet Srl- Lactate Bradet
California Fresh Flavors Srl - Taco BellCalifornia Fresh Flavors Srl - Taco Bell
Eco-Ferm Srl - Cris-TimEco-Ferm Srl - Cris-Tim
Erbalact S.R.L.- Nucet-Bunatati ManastirestiErbalact S.R.L.- Nucet-Bunatati Manastiresti
Moulin Dor Srl-Patiseria PaulMoulin Dor Srl-Patiseria Paul
Us Food Network Sa - KFCUs Food Network Sa - KFC
Fox Com Serv Srl - FoxFox Com Serv Srl - Fox
Cooperativa Agricola Agrolact MoldovaCooperativa Agricola Agrolact Moldova
FoxORKLA FOODS ROMANIA SAFoxORKLA FOODS ROMANIA SA
Fox Com Serv Srl - FoxFox Com Serv Srl - Fox
Antibiotice SAAntibiotice SA
Pepas 200 - Cofetaria AlicePepas 200 - Cofetaria Alice
LANTMANNEN UNIBAKE ROMANIA S.ALANTMANNEN UNIBAKE ROMANIA S.A

Testimoniale

 

Ne-am dorit o bucatarie de exterior din inox, personalizata, care sa fie nu doar durabila si functionala, dar si estetica, pretabila unui design modern. Singura dificultate a fost aceea de a gasi executantul capabil si deschis sa se abata de la tiparele executiei de serie de tip industrial, insa cu perseverenta si putin noroc provocarea a fost acceptata de catre echipa Valmix, si din acel moment si pana la receptia produsului finit totul a decurs intr-un firesc profesional atat de rar intalnit. In primul rand, colaborarea s-a realizat de la distanta, noi furnizand doar schitele cu cotele si cateva cerinte tehnice (sisteme de inchidere soft-close, plinta magnetica) si dansii propunand solutii de optimizare. Mobilierul a fost realizat conform proiectului final, fara nici o abatere si cu grija pentru detaliile estetice, livrat in timp util; comunicarea a fost clara, concisa si senina. Atat de simplu si relaxant, cel putin pentru noi, clientii :). Acum, mobilierul din inox este protagonistul zonei de relaxare cu prietenii si ne incanta de fiecare data cand il folosim, atat cu aspectul sau, cat si cu povestea oamenilor priceputi si dedicati care l-au creat.
Georgiana P

Georgiana P

Mobilier Inox Bucatarie Exterioara
Call Now Button