Valmix - Utilaje, Echipamente, Instalatii Industria Alimentara
Luni - Vineri: 7.00 - 16.00

Politica de Confidențialitate

HomePolitica de Confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

INFORMATII GENERALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.valmix.ro (denumit in continuare Site-ul), are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.
Prin serviciile oferite utlizatorilor de catre Site, dorim sa va oferim in fiecare zi oferte si informatii cat mai accesibile si mai utile pentru Dumneavoastra. Pentru a atinge acest scop, colectam prin formularele de pe Site, anumite informatii care va diferentiaza de vizitatorii care ajung zilnic pe Site. Nu divulgam niciodata, sub niciun pretext, aceste informatii, cu exceptia cazurilor prevazute in legislatie.

DREPTURI SI OBLIGATII
Va aducem la cunostinta faptul ca nu sunteti obligati sa furnizati datele personale solicitate. Refuzul Dumneavoastra determina insa imposibilitatea de a va contacta in vederea transmiterii raspunsului la problemele sesizate ori informarii cu privire la furnizarea serviciilor de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Companie si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Dumneavoastra (in calitate de persoana vizata) si partenerilor contractuali ai Companiei.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la adresa de e-mail: office@valmix.ro sau prin posta, la sediul S.C. VALMIX STEEL S.R.L. situat in Sos. Oltenitei Nr. 202 – Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele Dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
Drepturile persoanelor care utilizeaza serviciile Site-ului si care sunt rugate sa divulge date cu caracter personal pentru a putea accesa anumite servicii, sunt prevazute in Legea nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, utilizatorii au urmatoarele drepturi:
– dreptul la informare;
– dreptul de acces la date;
– dreptul de interventie;
– dreptul de opozitie;
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
– dreptul de a se adresa justitiei;
– dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere.
Ori de cate ori un utilizator doreste sa isi exercite unul sau mai multe din drepturile enumerate mai sus, el este rugat sa intocmeasca o cerere scrisa, in format electronic, pe care o va expedia pe adresa de e-mail office@valmix.ro. Modificarile solicitate vor fi solutionate, in ordinea primirii lor, intr-un termen rezonabil de cel mult 30 zile lucratoare de la data receptionarii.

ACORD DE UTILIZARE A SITE-ULUI
Prin utilizarea site-ului si prin divulgarea datelor cu caracter personal, declarati ca ati luat la cunostinta de prezenta Politica de Confidentialitate si declarati ca sunteti de acord ca Site-ul sa procedeze la colectarea si prelucrarea datelor Dumneavoastra personale precum: numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, alte informatii transmise in mesaj, direct si / sau prin imputernicitii si / sau partenerii contractuali ai acesteia in conditiile prezentei Politici de Confidentialitate. In situatia in care nu sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate va rugam sa parasiti Site-ul si sa nu divulgati datele Dumneavoastra personale de niciun fel. Confidentialitatea este un aspect important pentru noi, de aceea facem tot posibilul sa o pastram.

MANAGEMENTUL DATELOR PERSONALE
Site-ul sau terte parti ale sale prelucreaza datele cu caracter personal primite prin intermediul formularelor din site, prin e-mail ori prin telefon, in scopul furnizarii unor servicii sau a unor informatii detaliate despre produsele si serviciile prezente pe Site.
Datele care nu pot fi personalizate sunt stranse in vederea realizarii unor statistici despre serviciile furnizate de Site, despre calitatea acestora si pentru a obtine o imagine de ansamblu asupra utilizatorilor Site-ului. Prin completarea formularelor prezente pe Site si prin trimiterea datelor catre noi, va exprimati consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor in conditiile prezentilor termeni. Datele personale pot fi folosite de catre Site si in scopuri comerciale sau pentru promovarea propriilor servicii ale S.C. VALMIX STEEL S.R.L. sau a serviciilor si produselor tertilor colaboratori.
In toate cazurile prevazute de lege, Site-ul va folosi informatiile cu caracter personal pentru prevenirea si identificarea fraudelor, precum si in alte scopuri legitime.
Orice date cu caracter personal colectate de Site vor fi inregistrate, stocate si organizate pe servere protejate, unde este gazduit si Site-ul propriu-zis, precum si pe orice alte suporturi care permit astfel de operatiuni.
Ori de cate ori este necesar, datele colectate de catre Site vor fi modificate ori adaptate pentru a le aduce in forma necesara pentru realizarea scopurilor prezentate mai sus. Adaptarea sau modificarea vor fi efectuate si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra acestor date. Datele cu caracter personal colectate de catre terti, numai atunci cand exista acordul Companiei, se supun acelorasi reguli.
Site-ul utilizeaza companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi. Aceste companii pot folosi informatiile cu privire la vizitele Dumneavoastra pe acest Site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa.
Compania si / sau colaboratorii sai, pot extrage si consulta datele cu caracter personal colectate prin intermediul Site-ului. Compania, precum si colaboratorii sai, cu acordul expres al acesteia, pot efectua si alte operatii asupra datelor, cum sunt alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea datelor.

MODIFICAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Politica de Confidentialitate a Site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorului, noua versiune urmand sa intre in vigoare la data publicarii ei pe Site. Cu toate acestea, atunci cand va aduce modificari esentiale prezentei politici, Site-ul va incerca sa le evidentieze grafic sau prin alte mijloace posibile in mediul electronic.
Este obligatia utilizatorului de a verifica periodic Politica de Confidentialitate a site-ului si sa se asigura ca nu contravin propriilor sale interese. Daca se constata o astfel de situatie, utilizatorul este rugat sa inceteze de indata folosirea Site-ului.

Call Now Button