Produse
Vane pentru oparit cascaval
Descriere
Vanele de oparire sunt utilizate pentru transformarea casului maturat in pasta de cascaval prin topirea acestuia in saramura.
Oparirea casului si sararea este o operatie care transforma casul maturat taiat felii intr-o pasta, care se framanta si se leaga bine pentru a putea fi introdusa in forme.
Totodata prin oparirease realizeaza si distrugerea intr-o proportie foarte mare a microorganismelor, asigurandu-se astfel obtinerea unui produs corespunzator din punct de vedre microbiologic.
Oparirea casului se realizarea cu apa fierbinte la o temperatura de ~95oC, in doua/ trei reprize, pana cand pasta obtinuta se poate prelucra prin intindere.
Va punem la dispozitie atat vane de oparire electrice cat si vane de oparire care folosesc ca agent termic aburul.
Caracteristici:
-vanele sunt confectionate din inox alimentar AISI 304.
-capacitate: 300 l
Componenta:
-tablou electric pentru masurarea si controlul temperaturii
-cos inox pentru oparire
-suport cos oparire
-capac bazin
-manta incalzire
– pot fi fixe sau prevazute cu picioare reglabile /mobile cu roti pivotante.