Valmix - Utilaje, Echipamente, Instalatii Industria Alimentara
Luni - Vineri: 7.00 - 16.00

Produse

Vana pasteurizare acidofile

Descriere

Vana asigura pasteurizarea laptelui sau a smantanii la temperatura de 85-90oC cu ajutorul agentului termic.

Racirea la temperatura de termostatare de cca. 25….45 grade Celsius se face cu ajutorul apei gheata in scopul obtinerii de produse proaspete (iaurt, sana, kefir, lapte batut, smanatana).

Vana este executata din inox, are forma cilindrica verticala si este prevazuta cu instalatie electrica de automatizare ce asigura functionarea agitatorului si afisarea temperaturii programate.

Descriere:

Capacitate: 500L – 3000L

Confectionata din inox AISI 304 sau AISI 316

Putere instalata: max 1.5Kw

Componenta:

– agitator cu sistem raclor pe peretii vanei si pe partea inferioara a vanei

– agitator cu turatie fixa

– tip deschis sau inchis in functie de capacitatea de executie.

– capace detasabile pentru capacitati mai mici de 1500L

– gura vizitare pentru curatire pentru capacitati mai mari de 1500L

– sistem spalare C.I.P cu 2 capete pentru vanele de pasteurizare inchise

– tablou electric cu afisaj al temperaturii si comanda pornit-oprit a motorului

– sonda temperatura pentru masurarea temperaturii laptelui

– serpentina de fierbere cu apa fierbinte/abur

– sistem de masurare electronic (optional)

– doua afisaje pentru masurarea temperaturii laptelui si cantitatii de lapte (optional)

Call Now Button