Valmix - Utilaje, Echipamente, Instalatii Industria Alimentara
Luni - Vineri: 7.00 - 16.00

Servicii Prelucrare

HomeServicii Prelucrare

Servicii Prelucrare

SERVICII

Stim cat de important este timpul si calitatea pentru afacerea fiecarui client.

De aceea avem grija sa oferim servicii de calitate tuturor partenerilor care au nevoie de operatii simple sau complexe, detin sau nu schite, planuri de executie, informatii suplimentare legate de ceea ce au nevoie.

Suntem aici sa realizam operatii de debitare la ghilotina, laser, sudura (orbitala, argon, electrica, pe diverse materiale: inox, fier, cupru, aluminiu), indoire profile metalice pe ABKANT ,roluire tabla, roluire teava, strunjire, frezare, gaurire, precum si alte operatiuni de prelucrare specifice domeniului confectiilor metalice.

Se pot executa aceste servicii atat cu materialul nostru cat si al clientului.

Aducerea acestuia la sediul nostru fiind in responsabilitatea dumneavoastra, de restul ne ocupam NOI.

Astfel in viitor vom deveni parteneri de incredere contribuind la dezvoltarea afacerii fiecaruia dintre noi.

Servicii Prelucrare

Debitare Laser

Tehnologia laser permite ca debitarea materialelor sa se realizeze sub diferite forme cu geometrii variate indiferent de complexitatea pe care o prezinta.

Avantajul la aceasta forma de debitare cu laser este acela ca taieturile realizate nu lasa in urma lor zgarieturi inestetice, iar materialul isi pastreaza calitatea intacta. Totodata este un proces flexibil si se pot realiza o gama variata de modele. Marginile materialului raman netede, iar piesele finite pot fi asamblate imediat fara a mai fi necesara realizarea operatiunilor de finisare.
In comparatie cu tehnologiile traditionale, prelucrarea cu laser asigura posibilitatea de realizare de piese de dimensiuni mult mai mici decat in mod obisnuit.

In cadrul companiei noastre puteti fi beneficiarii avantajelor acestei tehnologii fie comandand servicii de debitare laser independent, fie comandand produse, utilaje a caror modalitate de executie are la baza acest sreviciu.

Cu acest echipament se poate debita  cu oxigen -rezultand o debitare mai putin curata dar ieftina chiar si pentru grosimi mai mari, iar pentru o debitare cu marginile netede care sa nu necesite o curatare ulterioara se poate folosi azot, un procedeu mai costisitor dar care ne ajuta sa putem debita foi de tabla cu grosimi de maximum 3mm.

Putem debita foi de tabla din otel de pana la 3 mm grosime si foi de tabla din otel-inox de pana la 3 mm grosime. Dispunem de un LASER tip YAG de inalta precizie si performanta.

Prin intermediul partenerilor nostri, va putem oferi servicii de debitare a tablelor pentru grosimi de pana la max. 50 mm, utilizand debitarea cu jet de apa.

Preturile pe care vi le oferim sunt fara concurenta, pentru ca ne dorim sa gasiti in noi Partenerul de incredere pe care sa se bazeze afacerea dumneavoastra.

Servicii Prelucrare

Indoire profile metalice pe ABKANT

Am achizitionat un echipament performant model Eco-Bend 3760-200, produs de Ermaksan, Turcia, capabil sa realizeze indoiri de precizie si calitate ridicata.

Abkantul Eco-Bend ofera indoirea sigura, exacta, dinamica si rigiditate ridicata.

Tehnologia cu supape proportionale a grupului hidraulic asigura pe cei doi cilindri o precizie de indoire repetabila, care ne ajuta sa obtinem aceeasi calitate de indoire la un lot mare de piese.

Este usor de folosit, avand o rezolutie mare 2D si 3D prin ecran tactil de 17″, simplu de configurat si utilizat, raspunzand astfel nevoilor operatorului si scurtand  timpul de executie al produselor dumneavoastra, realizand in acest fel cu mare precizie dimensiunile si unghiurile dorite.

Se pot indoi table cu grosimi de maximum 6 mm si lungime de maxim 3m. Echipamentul dispune de un sistem antibombaj ce permite realizarea profilelor perfect liniare.

Servicii Prelucrare

Roluire

Prin intermediul mașinii de roluit și îndoit de care dispunem putem realiza prelucrari diverse, produse semifabricate sau finite. Procedeul de roluire se realizează la rece și este unul dintre cele mai utilizate în prelucrarea metalelor precum oțelul, aluminiul și inoxul.

Putem presta:

 • servicii de roluire table cu grosimi pana la maxim 3mm si latimi de pana la 2 metri inclusiv
 • servicii de roluire/curbare tevi, diametru minim de roluire: 500 mm, grosime maxima perete teava: 3mm.

Putem rolui teava ROTUNDA de la DN 20 pana la DN 50, teava PATRATA de la 20X20mm pana la 40X40 MM

Servicii Prelucrare

Sudura orbitala, argon, electrica

Nou! Va oferim servicii de sudura orbitala de la DN 22-DN 104

Sudura orbitala este un procedeu prin care se realizeaza imbinari cap la cap pentru elemente tubulare de inalta calitate recomandata in industria farmaceutica si alimentara. Sudura orbitala se realizeaza automat cu ajutorul echipamentului de sudura prin miscarea mecanica a capului de sudare fata de imbinarea sudata fixa. Un sistem special de control al parametrilor de proces permite realizarea unei imbinari caracterizate prin geometrie constanta, indiferent de pozitia de sudare. Acest procedeu este folosit in special in industria farmaceutica, rezultand cordoane de sudura de calitate inalta.

Compania noastra va sta la dispozitie oferind suduri tip MIG-MAG pentru structurile de rezistenta, iar pentru structurile ce necesita suduri fine putem executa suduri  de tip TIG-VIG.

Operatiile de sudura se pot realiza pe diverse tipuri de materiale: inox, otel, aluminiu, fonta, cupru.

Prelucrari mecanice

Va putem oferi si servicii de prelucrare mecanica a diverselor tipuri de materiale utilizate in industria confectiilor metalice.

Operatii de strunjire, frezare, gaurire, filetare, ascutire, precum si alte operatii de prelucrare specifice .

LISTA COMPLETA DE SERVICII INCLUDE

 • Consultanta
 • Conceptie
 • Proiectare
 • Realizare Subansamble
 • Montaj
 • Punere in functiune
 • Garantie
 • Mentenanta
 • Service

SERVICII TEHNOLOGICE LA CERERE

SUDURA

 • Sudura Electrica
 • Sudura Argon
 • Sudura Aluminiu
 • Sudura Cupru

PRELUCRARE

 • Sudura Inox
 • Strunjire
 • Frezare
 • Rabotare

DEBITARE

 • Debitare Laser
 • Debitare / Ghilotinare
 • Ambutisare / Abkant
 • Roluire

Abonează-te la newsletter

Nu rata noutățile Valmix și informațiile utile.
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Valmix - Utilaje, Echipamente, Instalatii Industria Alimentara
Valmix Steel este o firma de productie romaneasca, prezenta pe piata din Romania din anul 2007, avand  la inceput ca obiect principal de activitate productia si montajul utilajelor din industria procesarii laptelui.

Să începem proiectul tău!
0784 009 000
Sună acum și obține consultanță gratuită pentru proiectul tău!
Cere Ofertă
Contact
Incinta Viscofil - Sos. Oltenitei Nr. 202 - Popesti-Leordeni, ILFOV
0784 009 000
Luni - Vineri: 7.00 - 16.00

Copyright © Valmix Steel SRL 2020. Realizat de adUP.ro

Call Now Button