Datorita echipamentelor fiabile produse de catre compania noastra, cererile din partea clientilor au venit si din alte domenii industriale diferite de cea care ne-a consacrat – Industria Alimentara.

O astfel de industrie vasta ca si diversitate de utilaje  si cerinte de calitate este Industria Farmaceutica.

Respectand cu strictete caietele de sarcini, calitatea executiei sudurilor, a materialelor folosite, tehnologia impusa, lucrarile din acest domeniu industrial s-au diversificat , iar in prezent  avem proiecte mari  privind executia de linii tehnologice complexe,  trasee tehnologice de transfer al produsului obtinut, Echipamente diverse.

Inginerii nostrii primesc proiectul tehnic, il analizeaza iar impreuna cu dumneavoastra vor stabili solutia finala  potrivita.

Putem executa de asemenea si utilaje folosite in procesul de productie specific industriei farmaceutice, ca de exemplu: rezervoare pentru stocare apa purificata, mobilier de laborator, precum si diverse echipamente speciale.

Mobilierul de laborator poate cuprinde: chiuvete, mese, carucioare, dulapuri, etajere, fara a ne limita la anumite categorii.

Dupa primirea proiectului, el va intra in etapa de analiza si proiectare realizata cu atentie si rigurozitate de catre inginerii nostrii. In final trimitem catre dumneavoastra proiectul final spre aprobare, urmand ca ulterior proiectul sa fie executat in productie.

Suntem deschisi la sugestii, idei,  va asteptam oricand sa urmariti desfasurarea procesului de executie pentru a va asigura ca in final se va obtine echipamentul solicitat.

Daca va trebui sa realizam trasee tehnologice ne deplasam la sediul dumneavoastra, vom respecta propria planificare a productiei pentru a nu periclita procesul tehnologic propriu.

In prezent furnizam pentru un client important al productiei de masini specifice industriei farmaceutice, diverse piese, subansamble, parti componente, executate din inox Aisi 316, realizate la o calitate ireprosabila a finisajelor, sudurilor,a  aspectului, cerute in acest domeniu specific al industriei.

Daca aveti un proiect, servicii de executat ( de la sudura, reparatie, refacerea traseelor tehnologice, relocare de utilaje)  va asteptam sa ne contactati cu incredere si va garantam ca vom deveni partenerul dumneavoastra de incredere.